ЗА ИНДУСТРИЯТА

Изработка на резервни части за текстилната, шевната, тютюневата и хранителната промишленост.

- допълнителна механична обработка
- ремонт на YAG системи използвани в медицината, машиностроенето, сферата на дерматологията и зъботехниката.
- изработка на контейнери и барабани за стерилизация.
- ремонт и изработка на импулсни захранвания, инвертори за фотоволтаични системи.

LASER CUTS

Предлагаме лазерно рязане, гравиране и изработка на:

- табели
- значки
- медали
- медальони
- ключодържатели
- контролни лицеви табла
- поръчкови детайли за индустриално ползване

Предлаганите продукти намират широко предназначения и приложение в индустрията, хотелски, ресторантьорски бранш и други.

ЗНАЧКИ И БАДЖОВЕ

Предлагаме лазерно рязане, гравиране и изработка на значки и баджове.

Фирмата предлага допълнителна механична обработка на поръчаните детайли за лазерно рязане и е дългогодишен изпълнител на значки и баджове за хотели, ресторанти и др. обществени обекти.

МЕДАЛИ

Предлагаме лазерно рязане, гравиране и изработка на медали.

Фирмата предлага допълнителна механична обработка на поръчаните детайли за лазерно рязане и е дългогодишен изпълнител на медали за различни спортни и др. обществени мероприятия.

Лазерно рязане за индустрията, гравиране на метали

"Техно лазер" предлага иновативна и безопасна за процеса лазерна технология за почистване и обработка на промишлени повърхности. Процесът спестява време и енергия и отговаря на най-високите изисквания за качество. Ще се радваме да ви посъветваме дали лазерният процес е подходящ за вашие нужди, дали постижим, според изискваните цели и каква би била цената.

Лазерно рязане е безконтактна изваждаща технология на производство, която използва лазер за рязане на материали, използвани главно за промишлени приложения. Лазерното рязане работи чрез насочване на изхода на фокусиран с висока мощност лазерен лъч, който стопява материала, оставяйки ръб с висококачествено повърхностно покритие. Семейството на лазерни фотонични системи за лазерно рязане без индустриална поддръжка се определя от ненадминати технологични предимства, ултра ниска консумация на енергия, намаляваща месечните експлоатационни разходи и повтаряща се ефективност на поставяне на точкови лазери, поставящи нови показатели при рязането на сложни модели, докато задава нови стандарти за високо качество на изработката.
Предимство в бранша е технологията Direct Drive Motion System (DDMS), платформа за движение без магнитна поддръжка, която е по-добра от всяка друга механична система за движение, просто защото е с порядък по-нисък по съпротивление. Всички други конкурентни технологии изискват по-големи двигатели с висока мощност, за да компенсират по-устойчивите системи за движение, които изискват рутинна подмяна на части, поради непрекъснато износване и разкъсване на базата на триене.
Колкото по-ниско е съпротивлението, толкова по-бързи са скоростта и ускорението, което се превръща в превъзходна точност на поставяне на лазер, сложно рязане на шаблони и най-малък диаметър на рязане през отвора. Колкото по-ниско е съпротивлението, толкова по-малък е моторът, необходим за транспортиране на лазера през повърхността на рязане, което се изразява в най-ниските експлоатационни разходи на системата поради значително по-ниските месечни нужди за комунални услуги и технологии без поддръжка.
Друго съществено предимство на технологията без поддръжка е използването на напълно запечатани енкодери, които трайно премахват условията за грешки при поставяне на лазер и аварии на задръстване на материали, свързани с оптични енкодери, които от време на време се счупват или губят точност на местоположението поради натрупани отпадъци, затъмняващи функционалността на оптичното местоположение.
Използването на лек алуминиев мост значително намалява общото тегло, поставено върху платформата на системата за движение, като допълнително намалява изискванията за консумация на енергия в сравнение с по-тежки мостови материали, използвани днес.